El Celler del Museu Restaurant

El restaurant El Celler del Museu és de nou obert des de finals de novembre de 2020 amb una nova direcció en mans de la quarta generació de la família Serra.

Gaudeix al nostre restaurant d’una cuina creativa amb una arrelada base tradicional catalana on ara a més apostem per especialitats a la brasa i les millors matèries primeres de proximitat com les verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat, sense oblidar-nos el bò i millor d’arreu.

Una proposta variada, original i creativa amb importants novetats com propostes d’aperitius, xarcuteria, taules de formatges i tapes calentes per gaudir de l’hora del vermut, els caps de setmana a la nostra àmplia terrassa i jardins.

Una oferta gastronòmica també pensada per a esdeveniments i celebracions amb diferents menús per a cada ocasió.

Posem a la vostra disposició:

  • La nostra Carta
  • Menús executius de dimarts a divendres 
  • Menús de Cap de setmana i festius
  • Menús de Celebracions
  • Menús de Casament

Per aquells que han de dinar fora de casa per motius de feina, hem preparat un menú executiu. Més lleuger que un menú diari tradicional, però amb tot el que necessites per afrontar la tarda amb energía i sempre pensant en el teu equilibri nutricional.

Cada setmana canviem el nostre menú executiu, que el servim de dimarts a divendres al migdia. Inclou un primer i un segon a triar, aigua, pa vi i café o postres.

LA CARTA
MENUS DE CELEBRACIONS
PROPOSTES DE CASAMENT

Horari Restaurant

Servei de Migdies: de dimarts a diumenge de 13 h a 15:30 h.

Servei de Nits: consulteu al 938 065 817

Dilluns tancat.