El Celler del Museu Restaurant

El restaurant El Celler del Museu està obert de dimarts a diumenge, dirigit per la quarta generació de la família Serra, oferim de dimarts a divendres el Menú Diari i els dissabtes, Diumenges, nits i festius disposem d’un ampli Menú de cap de setmana.

Un dels nostres factors diferencials son els amplis espais tant a interior com terrassa i els salons privats per acollir celebracions de banquets per grups familiars, dinars i sopars per empreses, tant per dies feiners com per les celebracions de Nadal. Els caps de setmana sempre disfrutem de la visita de families que celebren els seus aniversaris, en som especialistes i el menú més apreciat és el Menú amb pica pica de primer.

Us convidem a visitar-nos per fer-vos gaudir d´una cuina casolana i de temporada que respecta la cuina catalana, a més de les especialitats a la brasa i amb productes de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat. Celebrem els àpats nadalencs, el sopar i revetlla de Cap d’any, i de gener a setmana santa us oferim les nostres Calçotades.

.

ELS NOSTRES MENÚS ACTUALITZATS
FES UNA RESERVA ARA
GALERIA D’IMATGES A GOOGLE

Horari Restaurant

Servei de Migdies: de dimarts a diumenge de 13 h a 15:30 h.

Servei de Nits: consulteu al 938 065 817

Dilluns tancat.